Ivanov mängib Moskvas 16 parema hulgas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: SCANPIX

Venemaal toimuval meeste ITF-sarja tenniseturniiril jõudis Eestit esindav Vladimir Ivanov (ATP 785) võiduga avaringis 16 parema hulka.

10 000-dollarilise auhinnafondiga turniiril alistas Ivanov avaringis venelase Ilja Lebedevi (ATP 833). Esimene sett kujunes väga tasavägiseks, kuid eestlasel õnnestus see siiski enda kasuks kallutada ja nii lõppes see seisuga 7:5. Teises setis mängis Ivanov väga enesekindlalt ega kinkinud vastasele enam geimigi. Tulemusega 7:5, 6:0 kindlustas Eesti esindaja endale koha 16 parema hulgas, kus ta kohtub nüüd venelase Alexander Igošiniga (ATP 645). Mehed on omavahel kohtunud ka möödunud aastal, kui kolmes setis võitis Ivanov, vahendas volley.ee.

Paarismängus on turniiril jõutud juba poolfinaalideni. Ivonovi partenriks ka sellel turniiril on argentiinlane Matias Zukas ja neil on turniiritabelis kolmas asetus. Poolfinaalis kohtuvad nad esimesena asetatud venelastega Igošin - Yan Sabanin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles