Hollandi korvpallikoondislane jätkab Raplas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas van der Mars (palliga).
Thomas van der Mars (palliga). Foto: Liis Treimann

AVIS Rapla korvpallimeeskonnas jätkab eelmisel hooajal meeskonna Alexela Meistriliigas pronksile aidanud Thomas van der Mars, teatas klubi oma kodulehel.

208cm pikkune korvialune jõud liitus AVIS Rapla meeskonnaga eelmise hooaja veebruaris, mängides Rapla meeskonna eest Korvpalli meistriliigas 24 mängus. Keskmiselt usaldas peatreener Aivar Kuusmaa hollandlast platsile 30,62 minutiks, mille jooksul viskas Mars keskmiselt 14,38 punkti ja kogus 10,71 lauapalli.

Suve hakul Raplast tagasi kodumaale siirdunud Mars veetis terve suve treenides koos Hollandi koondisega, mängides kaasa kõikides sõpruskohtumistes. Teiste seas sai Mars jõudu proovida ka Leedu koondisega ees otsas Jonas Valanciunasega ning Venemaa korvpallikoondisega. Järgmise kuu aja jooksul ootab Hollandi koondist ja van der Marsi ees Eurobasketi kvalifikatsioonmängud, kus kohtutakse B alagrupis Saksamaa, Austria ja Taani koondisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles