West Hami uus ost pikaks ajaks väljas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Ayew.
Andre Ayew. Foto: SCANPIX

Alles suvel West Hami jalgpalliklubiga liitunud Andre Ayew sai juba oma esimeses liigamängus uue klubi eest nii tõsiselt vigastada, et Ghana koondise ääreründajal tuleb läbida pikk paus laatsaretis.

26-aastane Ayew mängis esmaspäeval 1:2 kaotusmängus Chelsea vastu vaid 35 minutit, enne kui oli reieprobleemide tõttu välja vahetati. Klubi tegi täna oma kodulehel avalduse, mille järgi on Ayewi'i ees ootamas märkimisväärne rehabilitatsiooniperiood, vahendas Soccernet.ee.

Kui peatreener Slaven Bilic kartis eile, et rohkem kui 20 miljonit eurot maksma läinud Ayew on audis kolmeks nädalaks, siis tegelikus on veelgi hullem - kuigi West Ham ise lausus oma tänases avalduses, et konkreetset aega naasmiseks on veel vara öelda, siis erinevate Briti tablodide andmetel võib mängumeest tagasi oodata alles uuel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles