Venemaa jalgpallitäht Aršavin: olümpiasport on dopinguta võimatu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: Adam Davy/EMPICS Sport

Endise Londoni Arsenali ründaja Andrei Aršavini hinnangul pole olümpial paljudes alades võimalik dopinguta medalit võita.

Aršavin peab eelõige silmas spordialasid, kus sportlased on pidevalt liikumises. «Minu hinnangul on kõik kestvusalad dopinguga seotud. Neid alasid ei ole lihtsalt dopinguta võimalik teha. Näiteks suusatamine, ujumine, jalgrattasõit. Ma arvan, et seal kasutavad dopingut pea kõik,» rääkis venelane Kasahstani meediale.

«Venemaa maksab lihtsalt oma poliitiliste otsuste eest. On see aus või mitte, aga ega elu ei olegi aus. Samas on see olümpiasportlaste jaoks tragöödia,» kommenteeris jalgpallur Rahvusvahelise Olümpiakomitee olümpiaeelseid otsuseid.

«Nende jaoks on olümpia nagu jalgpalluritele on maailmameistrivõistlused või Euroopa meistrivõistlused. Meil on suurvõistlus iga kahe aasta tagant, me teenime head palka klubides. Olümpiasportlaste elu aga selline ei ole ning ma saan nende pettumusest vägagi aru,» tundis Aršavin olümpialt eemale jäänud kaasmaalastele kaasa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles