Tänak Toyotaga liitumisest: aega veel on

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Eesti rallisõitja Ott Tänak keeldus Saksamaa ralli eel kommenteerimast tema võimalikku liitumist Toyota meeskonnaga.

DMACKi rallimeeskonnas sõitvat Tänakut on seostatud tulevast hooajast WRC sarjaga liituva Toyotaga, kuid eestlane ise tahab keskenduda käesolevale hooajale. «Need on järgmise aasta jutud, praegu on 2016. aasta. Aega veel on,» sõnas Tänak.

Täna algava Saksamaa MM-ralli eel uuriti eestlaselt muuhulgas ka seda, kas ta suudab asfaldil näidata samasugust kiirust nagu Poola ja Soome kruusarallidel. «Usun, et areng on olnud täitsa normaalne. Aasta-aastalt oleme kogemust hankinud ning mõistame, mida on ralli võitmiseks vaja teha. Nüüd oleme taas asfaldil ning see on meie jaoks natukene uus. Tegemist on minu jaoks kõige ebameeldivama teekattega, kuid ma olen üsna hästi hakkama saanud ning DMACKil on ka uued rehvid, mis lisab mulle enesekindlust,» jätkas Tänak.

DMACK on asfaldirehviga tööd teinud alates märtsist. «Slick-rehvi tootmine on kõige raskem töö, kuid tundub, et asjad edenevad kenasti. Minu eesmärk on sõita hea ralli ning näha, kus me oma arengus oleme. Olen varasemalt Saksamaa rallit nautinud ning näidanud normaalset kiirust,» rääkis eestlane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles