Usain Bolt: usun, et see oli minu viimane start 200 meetris

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamaica's Usain Bolt celebrates following the men's 200m final at the Olympic Stadium on the thirteenth day of the Rio Olympics Games, Brazil.
Jamaica's Usain Bolt celebrates following the men's 200m final at the Olympic Stadium on the thirteenth day of the Rio Olympics Games, Brazil. Foto: Mike Egerton/PA Wire/Press Association Images

Rio olümpiamängudelt 200 meetri jooksus ajaga 19,78 kuldmedali võitnud Jamaica sprinter Usain Bolt sõnas hetk pärast võistlust, et tõenäoliselt oli see tema karjääri viimane start 200 meetris.

«See on midagi, mille kallal olen nii palju vaeva näinud. Tunnen end õnnelikult ning samas ka kergendatult. Fakt, et tulin siia ja kõik tuli välja, on lihtsalt imeline,» rääkis Bolt vahetult pärast kaheksanda olümpiakulla võitmist.

Kõige enam teeb Boltile rõõmu asjaolu, et tal Rios kõik õnnestunud. «Ma olen vananemas, ma ei ole enam nii noor ja värske, kuid seda enam olen õnnelik, et võitsin kulla. See on kõige tähtsam. Ma keskendun sellele, mida on vaja teha, sest kui ma seda ei teeks, ei oleks ka Usain Bolti»

Boltilt küsiti, kas see oli tema viimane start 200 meetri jooksus. «Ma ei tea. Olen öelnud, et kui tulen järgmisel aastal Londoni MMile, jooksen seal vaid 100 meetrit. Mu treeneril on oskus mind veenda, kuid isiklikult usun, et see oli minu viimane 200 meetri jooks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles