Eesti saaliliiga suurim väravakütt võitleb ränga tööõnnetuse järel haiglas elu eest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Bolšakov.
Vitali Bolšakov. Foto: FC Narva United / Facebook

Eelmisel hooajal saalijalgpalli Eesti meistriliigas Sillamäe JK Dina ridades 25 tabamusega parima väravaküti auhinna saanud Vitali Bolšakov sattus ränka tööõnnetusse. Narva karjääris läbindajana töötanud Bolšakoviga juhtus õnnetus kolmapäeva hommikul, kui veekõrvalduse kaeveõõne toestuse paigaldamistööde käigus kukkus kaeveõõne laest alla kivitükk.

Raskelt viga saanud Bolšakov toimetati esmalt Puru haiglasse, kus arstid peatasid sisemise verejooksu. Seejärel viidi Bolšakov Tartu haiglasse, kus talle tehti üheksa tundi väldanud keeruline operatsioon. Arstid opereerisid 30-aastase Bolšakovi selgroogu ja vaagnaluud, samuti diagnoositi tal roidemurrud ja kopsuvigastus. Praegu on mees Postimehe andmetel jätkuvalt kunstlikus koomas, ent stabiilses seisus.

«Oleme Narvas ja Sillamäel sellest õnnetusest šokis,» lausus portaalile Tema.ee Narva Unitedi saalijalgpallimeeskonna esindaja Aleksandr Dmitrijev. «Hetkel saame vaid oodata ja loota. Vitali on sportlane ja tugev poiss, ta võitleb. Hoiame talle ja tema perekonnale pöidlaid ning ootame Tartust uudiseid. Usume, et näeme teda veel saalis ja jalgpallimurul!»

Viimastel aastatel saalijalgpallile keskendunud ja seal säranud Bolšakov on mänginud ka Eesti kõrgliigas, esindades näiteks 2008. aastal 23 mängus Sillamäe Kalevit ja lüües ka ühe värava. Viimati pallis ta meistriliigas 2010. aastal, kui sai Kohtla-Järve Lootuse eest kirja 15 mängu.

Narva Unitedi sotsiaalmeediakülje vahendusel on Bolšakovile edukat paranemist soovinud teiste seas paljud endised ja praegused jalgpallurid. Postimees ühineb soovidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles