Pärnu naiskond kohtub Meistrite liigas Rumeenia, Poola ja Montenegro klubidega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi (valges)
Pärnu jalgpalliklubi (valges) Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Jalgpalliklubi naiskond alustab teisipäeval, 23. augustil mängudega naiste Meistrite liiga eelringis. Eesti klubi esimene kohtumine on Rumeenia meistri Olimpia Cluj Napoca vastu.

Kvalifikatsiooniturniir, kus osalevad neli naiskonda, toimub Poolas. Lisaks on Pärnu vastasteks alagrupis veel Medyk Konin (Poola) ja ŽFK Breznica (Montenegro). Mõlemad naiskonnad on ka oma riigi meistrid.

Olimpia Cluj on pärnulannadele juba tuttav vastane, sest omavahel kohtuti ka eelmisel aastal. Siis tuli tunnistada vastaste 4:0 paremust. Teiste naiskondadega Eesti klubi varasemalt kohtunud pole.

Pärnu on suutnud korra ka jõuda Euroopa 32 parima naiskonna hulka, kui 2013. aastal suudeti Soomes toimunud valikturniiri järel edasipääs kindlustada, olles seega esimene Eesti naiskond, kes pääsenud Meistrite liiga põhiturniirile.

Pärnu JK mängud Meistrite liiga eelringis:

Teisipäev, 23. august kell 12, Olimpia Cluj – Pärnu JK

Neljapäev, 25. august kell 19, Pärnu JK – Medyk Konin

Pühapäev, 28. August kell 18, ŽFK Breznica – Pärnu JK

Järgmisesse ringi pääsevad vaid alagruppide võitjad. Naiste Meistrite liiga finaal peetakse 2017. aasta 1. juunil Cardiffis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles