Jalgpalli otsepilt: liidreid jahtiv Nõmme Kalju võitis kodus Tartu Tammekat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 25. voor viis vastamisi Nõmme Kalju ja Tartu Tammeka. Kalju sai koduplatsil kirja 3:0 võidu, väravad lõid Artur Valikaev, Ats Purje ning Damiano Quintieri.

Postimees tõi laupäeva õhtul kell 19 Hiiu staadionil algava mängu otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Nõmme Kalju FC – Tartu JK Tammeka

Laupäeval 20. augustil kell 19.00 Tallinnas Hiiu kunstmurustaadionil

25. voorule paneb punkti Nõmme Kalju ning Tartu Tammeka heitlus. 48 punktiga neljandal kohal asuv Kalju jäi enne vooru algust ühe vähempeetud mängu juures liidrist Infonetist seitsme punkti kaugusele, kuid Infoneti reedene 1:0 võit Paide Linnameeskonna üle ja kolmandal kohal oleva Flora samaaegne 4:1 üleolek Sillamäe Kalevist ei luba ka Kaljul leppida vähema kui kolme punktiga. Tammeka asub tabeli seitsmendal real, saldoks 26 punkti.

Oma eelmise mängu pidas Nõmme Kalju esmaspäeval, mil alistati Ats Purje ja Janar Toometi väravatest Narva Trans 2:0. Tammekal on puhkepaus olnud lühem, nemad läksid teisipäeval kodus Jürgen Lorenzi väravast Tallinna Levadia vastu küll 1:0 juhtima, kuid pidid lõpuks tunnistama vastaste 2:1 paremust.

Aprillis võitis Kalju võõrsil Tammekat 3:0, mais saadi ülikoolilinlastest koduplatsil jagu skooriga 2:0. Kas Tammeka suudab seekord Kalju tuju rikkuda? Kalju poolt ei saa kaasa teha sel hooajal kolm väravat löönud ning kaheksa resultatiivset söötu andnud äärekaitsja Andrei Sidorenkov.

Kalju abitreener Sergei Terehhov: «Tammeka mängis Infoneti ja Levadia vastu head mängu. Me ei tohi punkte kaotada, seega anname endast kõik, et võit koju jääks.»

Kalju ründaja Ats Purje: «Eesmärgiks on võit, vältida kaarte ja mitte vigastada saada. Lisaks sooviks veel väravate arvu suurendada.»

Tammeka juhendaja Indrek Koser: «Viimase kolme vooru kaotused on olnud äärmiselt valusad. Samas oleme nii Infoneti kui ka Levadia vastu näidanud, et meie vastu punktide võtmine muutub järjest raskemaks. Läheme laupäeval Hiiule veel näljasemalt ning tahame järgnevateks kohtumiseks Tartusse naasta punktide ja hea emotsiooniga.»

Tammeka poolkaitsja Kaspar Paur: «Nõmme Kaljuga tuleb raske mäng, aga me oleme selleks valmis. Tahame näidata distsiplineeritud mängu ja meie eesmärk on anda tõeline lahing. Kohtume staadionil!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles