USA teatenelik kuulis diskvalifitseerimisest ajakirjanikelt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA 4x100 teatenelik diskvalifitseeriti määrustevastase teatevahetuse tõttu.
USA 4x100 teatenelik diskvalifitseeriti määrustevastase teatevahetuse tõttu. Foto: DAVID GRAY/REUTERS

USA teatenelik, koosseisus Mike Rodgers, Justin Gatlin, Tyson Gay, Trayvon Bromell, kuulis diskvalifitseerimisest ajakirjanikelt. Esialgu 4x100 meetri teatejooksus pronksmedalile tulnud nelik võeti võistlustelt maha määrustevastase teatevahetuse tõttu.

«Põrgut, me juba tegime auringi ning rääkisime televisiooniga. Just nemad teavitasidki meid sellest,» rääkis Gay BBC-le. «Nad väidavad, et Justin Gatlin sai teatepulga enne vahetustsooni. Tema aga ütleb, et ei saanud. Loodetavasti saame protesti esitada,» jätkas Gay.

Gatlin ise tunneb, et vahetuspulga üleandmine oli määrustepärane. «See on õudusunenägu. Töötad oma kaaslastega nii palju ning siis see töö lihtsalt puruneb,» oli Gatlin pettunud.

Samas rääkis 34-aastane sprinter, et need ei pruugi olla tema viimased olümpiamängud. «Ma pole kunagi öelnud, et need on minu viimased olümpiamängud. Teie arvasite, et ma ei suuda 34-aastaselt joosta, aga ma olen 35-aastaselt veelgi kiirem kui täna. Olümpia on teinud mind näljaseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles