Neli eestlast jõudsid orienteerumise MMil sprindi finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Kaasiku ja Sigrid Ruul
Evely Kaasiku ja Sigrid Ruul Foto: Sixten Sild

Täna algas Strömstadis orienteerumise MM, kavas olid sprindi eeljooksud. Maastikuks olid Strömstadi äärelinna suhteliselt mägised tänavad, haljasalad ja kaljused metsatukad.

Finaali ehk 45 parema hulka pääsemiseks oli võistlejatel vaja jõuda oma eeljooksus 15 parema sekka. Kolmest startinud Eesti naisest õnnestus see ainsana Evely Kaasikul, kes oli oma eeljooksus kümnes (kaotust võitjale 1.31). Sigrid Ruul ja Marianne Haug olid mõlemad oma eeljooksus 20. kohal, finaalipääsust jäi puudu vastavalt 26 ja 36 sekundit.

Meeste väga tihedas konkurentsis jõudsid finaali kõik kolm eestlast. Sander Vaher ja Timo Sild olid mõlemad oma eeljooksus kümnendad, kaotust eeljooksu võitjale vastavalt 35 ja 43 sekundit. Kenny Kivikas sai 13. koha (+28 sekundit).

Sprindi finaal joostakse täna õhtupoolikul pärast MMi avatseremooniat. Naiste stardi algus on kl 16.41 ja meeste oma  kl 17.46 eesti aja järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles