Vastne olümpiavõitja Murray jõudis hooaja 50. võiduga Cincinnatis finaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray (vasakul) pärast järjekordset võitu Cincinnati turniiri poolfinaalis.
Andy Murray (vasakul) pärast järjekordset võitu Cincinnati turniiri poolfinaalis. Foto: SCANPIX

Värskelt Rios olümpiavõitjaks kroonitud tennisist Andy Murray (ATP 2.) võitis Cincinnati Masters tenniseturniiri poolfinaalis kahes setis 6:3, 6:3 kanadalast Milos Raonicit (ATP 6.) ning edenes seega finaali, kus ta kohtub horvaadi Marin Ciliciga (ATP 14.).

29-aastane britt sai selle aasta Wimbledoni finaali kordusetenduseks kujunenud mängus Raonicist jagu vähem kui 90 minutiga. «Kui sa oled natukenegi ebakindlam, olenemata oma värskusest ning pole saanud piisaval hulgal tasavägiseid mänge, siis hakkad tegema valesid otsuseid, sõnas Murry. «Ent ma olen hetkel heas seisus, sest viimased kuud on mul õnnestunud kaotusi vältida, eriti pean ma silmas viimast nädalat (Murray viitas äsja toimunud Rio olümpiale, kus ta suutis meesüksikmängus võidutseda – toim),» lisas ta.

Kolmekordne suure slämmi võitja Murray võitis Cincinnati turniiri 2008. ja 2011. aastal. Finaalivastane Cilic pole varem nii kaugele jõudnud. Briti viimane kaotus pärineb juunikuust, kui Austraalia lahtistel meistrivõistlustel vandus mees alla meeste maailma esireketile Novak Djokovicile. Nii on Murray’l parasjagu käsil koguni 22 mängu pikkune võitude seeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles