Küsimärgid kümnevõistluse tulevase tippmehe kohal

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo
Maicel Uibo Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängudel kümnevõistluses viimastele kohtadele jäänud Maicel Uibo ja Karl Robert Saluri vaatavad juba järgmise olümpia poole, kuid tänavu koos USA üliõpilasspordi hüvesid maitsnud meeste võimalused on erinevad. Saluri jätkab veel kaks aastat ülikoolis, Uibo peab alates sellest sügisest leidma ise võimalusi tipptasemel treenida. 

Seega on olümpial kõrbenud Uibo tulevik esialgu hägusem. Lähituleviku plaanidest on paigas see, et aasta alguses peab ta Bahamalt pärit ja Rio olümpial 400 m jooksu võitnud Shaunae Milleriga pulmi. Milline hakkab olema noorpaari edasine elukorraldus, pole selge.

Tänavuse hooajani oli Uibol kõik lihtne: Georgia ülikooli sportlasena pidi ta muretsema vaid selle eest, et koolitükid saaksid tehtud ja trennis maksimaalselt pingutatud. Nüüd, kui ülikool saab kohe-kohe ühele poole, muutuvad ka sportimise tingimused. Oma endises treeningugrupis ta jätkata ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles