Hea uudis koondisele: Vassiljev mängis Poolas 90 minutit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise võtmemängija Konstantin Vassiljev viibis Poolas koduklubi Bialystoki Jagiellonia eest platsil 90 minutit, kuid Poola kõrgliiga kuuendas voorus jäädi koduväljakul 0:1 alla Gdanski Lechiale.

Eelmisel nädalavahetusel liigamängus hüppeliigesele liiga teinud ja platsilt varakult lahkunud Vassiljevi vigastuspausi pikkuseks ennustati 7-10 päeva. Tänane täismäng näitab aga, et koondise mängumootor on paranenud loodetust veel kiiremini ja suudab eeldatavasti koondist aidata nii 31. augusti maavõistluses Maltaga kui ka 6. septembril Zenicas toimuval MM-valiksarja avamängul Bosnia ja Hertsegoviinaga.

Jagiellonia võinuks võidu korral tõusta Poola kõrgliiga liidriks, ent nüüd haaras selle koha hoopis Lechia. Mängu ainsa värava lõi 62. minutil Aleksandar Kovacevic. Lechial on 13 punkti, järgnevad 12 punktiga Zaglebie ja Gdynia Arka. Jagiellonia on 10 punktiga neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles