Rios ajalugu teinud Carmelo Anthony: see on minu jaoks teekonna lõpp

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony.
Carmelo Anthony. Foto: SCANPIX

32-aastane USA korvpallikoondislane Carmelo Anthony, kes krooniti täna kolmandat korda olümpiavõitjaks, teatas ajaloolise kulla järel, et tema Ameerika Ühendriikite rahvusmeeskonna eest enam ei mängi.

Ameeriklased alistasid tänases olümpiafinaalis ülikindlalt 96:66 Serbia ning said taas kaela kuldsed medalid. Anthonyle oli see karjääri neljandaks olümpiamedaliks - kui 2004. aastal Kreekas tuli leppida pronksiga, siis järgmisel kolmel OMil sai ta kaela esikoha autasud. Rios võidetud kullaga sai Anthonyst ajaloo esimene mees, kes olümpiamängudel kolm esikohta on võitnud.

Pärast finaalmängu andis USA koondislane emotsionaalse intervjuu, kus tunnistas, et tõmbab koondisekarjäärile joone alla. «Ma tean, et see on lõpp. Minu jaoks on kõik läbi,» rääkis Anthony. «Pühendasin ennast sellele missioonile 2004. aastal. Olen näinud meie halvimaid ja parimaid hetki. Ja ma jäin meeskonna juurde. Meie kõik jäime meeskonna juurde. Ja täna seisan ma siin kolme kuldmedali omanikuna,» lisas Anthony.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles