Newcastle nõustus Liverpooli pakutud rekordsummaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Carroll.
Andy Carroll. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallis võib üleminekuteakna viimasel päeval toimuda mitmeid rekordilisi tehinguid, sest näiteks Newcastle United on nõustunud Liverpooli vähemalt 35 miljoni naela suuruse pakkumisega ründaja Andy Carrolli ees.

Liverpool hankis nädala keskel Amsterdami Ajaxist Uruguai koondise tähe Luis Suareze ja on pakkunud 22-aastase Carrolli allkirja eest 35 miljonit naela, mis võib aja jooksul veelgi suureneda, kirjutab ERR Sport.

Carrolli minek on andnud hoogu juurde juttudele, mis seostavad klubi praegust tähtmängijat Fernando Torrest pealinnaklubi Chelseaga. Kui see saab teoks, siis purustatakse arvatavasti Inglismaa rekordeid taas, kuna kuuldavasti pakub Chelsea hispaanlase eest umbes 50 miljonit naela.

Andy Carroll debüteeris Newcastle'i eest 2006. aastal ning on sellest ajast peale arenenud liiga üheks kardetavaimaks ründajaks. Tänavu on ta klubi eest löönud 11 liigaväravat ja tegi novembris debüüdi ka Inglismaa koondise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles