Ligur tuli rallikrossi Soome meistrivõistluste etapil teiseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur
Janno Ligur Foto: Toni Ollikainen

Tänavu endale Olerex rallikrossi Eesti meistrivõistlustel Super1600 klassis Eesti meistritiitli kindlustanud Janno Ligur osales nädalavahetusel Soome rallikrossi meistrivõistlustel klassis Supercar. 

Ligur alustas finaale peale eelsõite C-finaalist, kust tagas võiduga endale edasipääsu B-finaali ja ka sealt sai ta võiduga edasi. Ees ootas A-finaal, kus Eesti 2015. aasta parim rallikrossisõitja Ligur näitas suurepärast sõitu ja võitles võidu eest kahekordse autoralli maailmameistri Marcus Grönholmi poja, Niclas Grönholmiga. Sel korral tuli Grönholmile alla 1,7 sekundiga. Kolmas oli Jussi-Petteri Leppihalme.

Andri Õun oli Supercar klassis peale kolme eelsõitu 15. kohal ja see tähendas talle D-finaali, kus ta sai kolmanda koha, mis aga edasipääsu ei taganud. Olerex Rallikrossi Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 10. septembril Elvas, Kulbilohu rajal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles