Verstappen kriitikutele: mina oma sõidustiili ei muuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Oma agressiivse sõidustiili eest kaassõitjatelt kriitikat saanud noor Red Bulli piloot Max Verstappen end heidutada ei lase ning leiab, et kõiges on midagi positiivset.

«Kui inimesed sinust räägivad, siis oled järelikult midagi õigesti teinud. Kõiges on alati midagi positiivset. Muidugi on neid, kes sind kritiseerivad – mõned on sinu poolt, mõned aga vastu,» sõnas hooaja alguses Toro Rossost Red Bulli edutatud noormees.

«Sõidan alati piiri peal, sest just see tagab edu. Kui sõidad alla oma võimete piiri, siis ei saavuta sa kunagi midagi. Minu jaoks kriitika midagi ei muuda, sõidan täpselt samamoodi edasi, sest ma ei näe, et oleksin midagi valesti teinud,» jätkas Verstappen.

Viimane kord, kui Verstappen kriitika alla sattus, oli Ungari GP-l, mil noormees kaitses agressiivselt oma positsiooni Ferrari piloodi Kimi Räikköneni ees. Ungari GP-l toimunu võeti ka sõitjate koosolekul päevakorda, kuna oma positsiooni kaitstes vahetas noormees mitmel korral sõidujoont.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles