Vassiljev enne valikmänge: tulemused sõltuvad meie rünnaku efektiivsusest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Oliver Pütsep

Septembris algava maailmameistrivõistluste valiksarja eel küsis portaal jalgpall.ee koondise mängijatelt, mis on Eesti koondise tugevus, milline on parim mälestus seoses rahvusmeeskonna fännidega ja miks on koondise eest eriline mängida. Meeskonna võtmemängija Konstantin Vassiljev usub, et meie tugevus on meeskondlik mäng.

«Meie tugevus on arvatavasti meeskondlik mäng. Võib eeldada, et fookuses on kaitsemäng, aga tulemused hakkavad kindlasti sõltuma sellest, kuidas me väravaid lööma hakkame,» ennustas Vassiljev peagi algavaid valikmänge ette.

Vassiljevi hinnangul annab koondise esindamine jalgpalluritele võimaluse kohtuda oma ala parimatega. «Igale klubimängijale annab see võimaluse mängida täiesti teisel tasemel – hea loosiga on võimalik end proovile panna kõige tugevamate vastu. Iga koondisemäng on suur väljakutse.»

Oma koondise kõige eredamaks mälestuseks seoses fännidega peab Eesti koondislane 3:1 võidumängu võõrsil Serbiaga. «Alguses räägiti, kuidas Serbial on väga keerulised fännid ja võivad tekkida probleemid, aga mängu jooksul kuulsime võimsalt oma fänne, mis oli meie suureks tugevuseks. Meie fännisektor asus ka harjumuspäratult keskel ja atmosfäär oli seetõttu teistsugune.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles