Torres: Chelseaga liitudes astusin oma karjääris sammu edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea maksis Fernando Torrese eest kõigi aegade neljanda üleminekusumma.
Londoni Chelsea maksis Fernando Torrese eest kõigi aegade neljanda üleminekusumma. Foto: chelseafc.com

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea kinnitas eile vahetult enne üleminekuakna sulgemist, et sõlmis lepingud nii senise Liverpooli ründaja Fernando Torrese kui ka Benfica kaitsemängija David Luiziga.

26-aastane Torres sõlmis Chelseaga viie ja poole aastase lepingu, Briti meedia andmetel oli tema üleminekusumma 50 miljonit naelsterlingit (üle 58 miljoni euro), mis on Briti jalgpalli rekord.

Lisaks kulutas klubi 25 miljonit naelsterlingit (ligi 30 miljonit eurot) Luizi soetamisele. Tehingu osaks oli veel ka see, et praegu Arnhemi Vitesses laenul olev Nemanja Matic liitub suvel Benficaga.

«Olen nüüd Chelsea mängija ja olen väga õnnelik,» kinnitas Torres. «Olen kindel, et Chelsea-suguse klubiga liitudes astusin oma karjääris sammu edasi. See on suurepärane klubi. Kõik ootavad minult suuri tegusid ja olen selleks valmis. Mulle meeldib mängida mängudes, mis mind motiveerivad.»

«See on üks Euroopa suurimaid klubisid, mis võitleb alati millegi nimel,» jätkas Torres. «Minu unistus on võita Meistrite liiga ja ma olen kindel, et Chelseas mängides on võimalik, et see unistus läheb täide.»

Liverpool kulutas Torrese müügist saadud raha kahe uue ründaja ostmiseks – 35 miljonit naelsterlingit (üle 40 miljoni euro) käidi välja Andy Carrolli ostmiseks ning 22,8 miljonit naelsterlingit (ligi 27 miljonit eurot) läks maksma viie ja poole aastane leping Uruguay koondislase Luis Suareziga.

Kui mullu kulutasid Inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubid jaanuarikuisel üleminekuperioodil 29 miljonit naelsterlingit (ligi 34 miljonit eurot), siis tänavu aga ligi 200 miljonit naelsterlingit (üle 234 miljoni euro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles