Igor Prinsi töö võtab üle Theimo Tülp

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theimo Tülp.
Theimo Tülp. Foto: EJL

Theimo Tülp (sündinud 26.06.1971) alustas tööd Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Lääne- ja Hiiumaa noortetöö koordinaatorina. Varasemalt oli Läänemaal samas ametis Igor Prins, kes töötab nüüd FC Levadia peatreenerina. Seega võttis Tülp üle Prinsi senise töö ja hakkab lisaks tegelema ka hiidlastega.

«Esimene ülesanne on Igori poolt alustatuga jätkata ehk juhendada Läänemaa U17 Eliitliiga võistkonda. Siia lisandub Hiiumaa, mille parimad noored soovime samuti kaasata. Minu töö ei piirdu kindlasti U17 Eliitliigaga, vaid soovin õla alla panna ka täiskasvanute jalgpallis, treenerite edasiviimisel ja mujal,» lausus legendaarsesse Lõvide noortevõistkonda kuulunud Tülp, kellel on UEFA A treenerilitsents.

Teatavasti käivitas EJL mullu projekti, mille eesmärk on U17 Eliitliiga viimine uuele geograafilisele ja sportlikule tasemele ning tippjalgpalli eelduste loomine piirkondades, kust praegu kõrgemas seltskonnas klubisid ei mängi.

«Analüüsisime põhjalikult noortetöö hetkeseisu ja selle tulemuseks on U17 Eliitliiga reform, mille eesmärk on lühidalt kokkuvõttes jalgpalliliselt vähemarenenud piirkondades sportliku kompetentsi tõstmine, noorte hoidmine ala juures ja neile paremate sportlike väljundite pakkumine, võistkondade arvu suurendamine Eliitliigas ja seeläbi tippjalgpallile laiemate eelduste loomine. Samuti eeldame, et tähelepanu U17 Eliitliigale peaks vähendama sportlikke pingeid ja survet tulemustele nooremates vanuseklassides,» selgitas EJLi president Aivar Pohlak toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles