Rimo Hunt võimalikust penaltist: kaks viga korraga, aga eks need on meie kohtunikud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Levadia ründaja Rimo Hunt lausus pärast Premium liiga 26. voorus Nõmme Kaljult saadud 1:2 kaotust, et vastasele jäädi alla enda eksimuste tõttu. Samas jäi Hundil kripeldama viimasel minutil Levadiale andmata jäänud penalti.

«Konkreetselt meie enda eksimused – kinkisime kaks väravat ja mis kõige hullem, järjest ka veel. Eks pikk mängude seeria hakkab ka tunda andma,» lausus Hunt.

Kohtumise viimastel sekunditel kukkus võitluses Kalju kaitsjatega karistusalas Levadia mängija Andreas Raudsepp, ent vilemees Grigori Ošomkov ei pidanud olukorda penaltivääriliseks. «Olin sealt kahe meetri kaugusel ja täiesti huvitav, et otsakohtunik seda ära ei lugenud. Seal üks mees (Janar Toomet – toim) tõmbas selja tagant jalgadesse ja käega veel samamoodi. Kaks viga korraga ühe mehe poolt, aga kohtunik ei teinud midagi. Aga eks need on meie kohtunikud,» nentis Hunt.

Vaata videost, mida Hunt arvas Levadia tiitlivõimaluste kohta ning mida rääkis võiduga lõppenud mängust Kalju ründaja Tarmo Neemelo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles