Klavanita Liverpool sai liigakarikas kindla võidu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan Liverpooli särgis.
Ragnar Klavan Liverpooli särgis. Foto: SCANPIX

Eesti parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Liverpool võitis Inglismaa liigakarikavõistluste teises ringis võõrsil 5:0 esiliigaklubi Burton Albioni ning jõudis seega kolmandasse ringi.

Liverpooli eest skooris juba 15. mänguminutil Divock Origi ning kuus minutit hiljem sai värava kirja Roberto Firmino. Lisaks lõi Burtoni poolelt 61. minutil omavärava Tom Naylor ja kohtumise lõpu eel sai duubli kirja Inglismaa koondislane Daniel Sturridge, kelle tabamused sündisid vastavalt 77. ja 83. minutil.

Võrreldes laupäeval toimunud 0:2 kaotusmängus Burnley'ga alustasid eile algkoosseisus neli uut jalgpallurit. Nii asusid väljakul müttama vigastuspausilt naasnud Sadio Mane ja Joel Matip (viimane asus keskkaitses Klavani kohale - toim) ning Divock Origi ja Emre Can. Klavan oli sunnitud kogu kohtumist jälgima varumeestepingilt.

Liverpooli tihe hooaeg jätkub taas laupäeval, kui Premier League'i kolmandas voorus minnakse võõral väljakul vastamisi eelmise hooaja kolmandana lõpetanud Tottenham Hotspuriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles