Taaramäe Vuelta kehvast algusest: alates Riost on kõhus keeranud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Rio olümpiamängudel.
Rein Taaramäe Rio olümpiamängudel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ainus tänavusel Hispaania velotuuril starti asunud eestlasest profirattur Rein Taaramäe (Katjuša) vaagis oma Facebooki lehel viletsalt alanud Vueltat, mille käigus selgus, et meest on juba selle kuu algusest peale kimbutanud halb enesetunne.

«Väga ebameeldiv Vuelta algus. Tiimi eraldistardis (laupäeval Vuelta avastardis – toim) oli küll kõik okei ja lausa nautisin sõitu, aga see oli ka ainuke päev,» sõnas Taaramäe. «Alates Riost on kõhus keeranud ja imelik olnud. Nüüd viimased päevad pole ei vedelik ega toit sees enam seisnud ja isu ka pole. Midagi lihtsalt ei lähe alla. Jõud kadus ka üleeile ära ja nüüd üritangi venitada edasi ja vaevlen selle nimel, et etappidel kuidagi finišisse saaks, lootes, et asi paraneb ja jõud tagasi tuleb,» lisas ta.

«Kui aga nii edasi pean vinduma, siis pikka pidu kindlasti enam pole. Moraali on sellistel päevadel üliraske üleval hoida, sest isegi kui sõidetakse rahulikult, siis on ikka raske. Oleks mingi varumehesüsteem olemas, et väsid ära, jääd haigeks vms, siis saaks pingil istuda,» ütles Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles