Mirkko Moisar võistleb pääsu eest tiitlimatšile Hispaanias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Road to Marbella turniiri plakat.
Road to Marbella turniiri plakat. Foto: Erakogu

21. oktoobril 2016 leiab Saku Suurhallis aset järjekorras üheksas Xplosion Fight Series, kus saab näha võimsaid supermatše K-1, MMA, Muay Thai ja profipoksi stiilides. Üritusest võtab osa ka meie kickpoksija Mirkko Moisar, kes lööb kaasa Road To Marbella 2017: XFS World Title Elimination Tournament nimelisel turniiril, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Hispaaniasse Marbellasse. 

XFS turniiri toimub võitlusareenil, kus neljamehe turniiri eesmärgiks on selgitada välja parim mees, kes pääseb otse võistlema XFS meistritiitlivööle 2017. aastal Marbellas toimuvale Xplosion Fight Series üritusele. Turniirist võtavad osa juba varem omavahel poksiringis kohtunud Mirkko Moisar ning Tadas Jonkus, kellevahelise viimase matši võitjaks kuulutati eestlane.  

Nii moodustavad turniiri esimese poolfinaalpaari kickboxingu juurde tagasi naasnud Eesti oma superstaar Mirkko Moisar, kelle vastane Rashid Boumerak saabub siia Marokost. Turniiri teises poolfinaalis kohtuvad Tadas Jonkus (Leedu) ning Marouan Toutouh (Holland).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles