SuperMoto Eesti meistritiitlis on kinni kaks meest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Salstola (146) ja Patrick Pals (22) võistlustules.
Sami Salstola (146) ja Patrick Pals (22) võistlustules. Foto: Rauno Kais

Selle aasta SuperMoto Eesti meistrivõistluste viimane osavõistlus on viimaste aastate põnevaim, kuna mainekaima S1 klassi meistritiitlis on kinni kaks meest ja seda võrdsete punktidega.

Lätis peetud eelviimase etapi S1 klassi mõlemad sõidud võitis valitsev Eesti meister Patrick Pals (TM) soomlasest sarja üldlidiri Sami Salstola (TM) ees ning peale seda võistlust on mõlemal noorel mehel koos 219 punkti. See aga tähendab, et meistritiitliomaniku selgitavad laupäeval toimuvad võistlussõidud. Hiljuti ajalugu teinud esimese eestlasena SuperMoto Soome meistriks tulnud Palsi sõnul on nad Salstolaga sama kiired mehed ja ta on valmis tiitli Eestisse jätma.

Lisaks kahele tiitlipretendendile on rajale tulemas kõik Eesti ja Baltikumi parimad sõitjad ning lisaks ka Soome kiired SuperMoto sõitjad, kes kõik võivad esikoha mängus otsustavaid rolle kanda.

Eesti meistrivõistluste arvestuses võistlevad Tabasalus S1 ja SuperQuad klassid ning Eesti karikasarjas osalevad Open, StreetMoto SM ja StreetMoto Bike masinaklassid.

Vabatreeningud algavad Tabasalus pühapäeval kell 9 ja esimene võistlusstart antakse 12.30, kui rajale kihutavad StreetMoto SM klassi sõitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles