Video: Margus Hunt avaldas USA jutusaates oma tõelise koduriigi (5)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti ainus maailma tugevaimas Ameerika jalgpalliliigas NFL mängiv Margus Hunt, kes kuulub kaitsemängijana Cincinnati Benglasi ridadesse, võttis osa Beyond the Stripes nimelisest jutusaatest ning rääkis nii oma karjääri hetkeolukorrast kui ka igapäevaelust.

Hunt pole hooajaeelsetes mängudes just hiilanud, mistõttu on ta pidanud leppima karmi kriitikaga enda suunas. Kuna vägilase leping Bengalsiga lõpeb kevadel, kujuneb eelolev aasta väga oluliseks.

«Iga aasta on hooajaeelne ettevalmistus kulgenud omas rütmis. Seekord sujus kõik alguses hästi, kuid ühel hetkel tuli mulle treeninglaagris sein ette, pärast mida ma ei tundnud oma jalgu ning ülakehast kadus jõud ära,» rääkis Hunt. «Kui tuli mäng Vikingsiga, siis tundsin end laibana juba soojendusel. Ent nüüd hakkab olukord taas paranema: proovin nautida oma tegemisi ning annan endast parima. Kõik, mis läheb valesti, analüüsin läbi ning proovin olla järgmisel korral tugevam,» kinnitas ta.

Lisaks küsisid saatejuhid Hundilt ka tema koduriigi Eesti kohta, mida ta külastas viimati juunis. Samas märkis mees, et oma tõeliseks koduks peab ta aga Ameerikat. «Üleöö see muutus ei juhtunud, kuid siin (USAs – toim) on palju rohkem võimalusi: võid igale poole minna, sest territoorium on suurem ning seetõttu tunnen end vabana,» sõnas Hunt.

Vaata allolevast videost, mida põnevat Margus Hunt veel rääkis alates minutist 29:45.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles