Schweinsteigeri viimaseks klubiks Euroopas jääb Manchester United

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteigeri jaoks tähendab Manchester Unitedi särgi kandmine midagi suurt.
Bastian Schweinsteigeri jaoks tähendab Manchester Unitedi särgi kandmine midagi suurt. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise vanameister Bastian Schweinsteiger, kes on koduklubis Manchester Unitedis pärast uue peatreeneri Jose Mourinho tulekut langenud duubelmeeskonna rivistusse, teatas, et jääb praegusele leivaisale truuks ning ei plaani Euroopas ühegi teise klubiga liituda.

«Manchester United jääb minu viimaseks klubiks Euroopas. Ma küll austan teise meeskondi, kuid ManU oli minu jaoks see ainuke põhjus, mis ajendas mind Müncheni Bayernist lahkuma,» teatas 32-aastane sakslane oma avalduses.

«Olen valmis, kui tiimil peaks mind vaja olemas. See on kõik, mida saan öelda praeguse olukorra kohta. Soovin tänada kõiki fänne muljetavaldava toetuse eest viimastel nädalatel,» lisas ta.

Schweinsteiger mängis Müncheni Bayernis aastatel 1998-2015, kuid liitus eelmisel suvel Manchester Unitediga, kus tal on seni kirjas 18 mängu ning üks löödud värav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles