Bottas püüab Williamsilt uut lepingut välja rääkida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Soomlasest vormel-1 piloot Valtteri Bottas soovib Williamsi meeskonnas sõitmist jätkata, kuna usub, et tal on veel palju saavutada.

2010. aastal Williamsiga testisõitjana liitunud Bottas teenis meeskonnas koha võidusõitjana 2013. aastal. Juba järgmisel aastal lõpetas ta hooaja üldarvestuses neljandana. Kolme ja poole aasta jooksul on soomlane pääsenud kuuel korral poodiumile, kuid etapivõit on seni tal saavutamata. Käesolev hooaeg on tal lepingujärgi viimane.

«Me pole koos meeskonnaga oma püstitatud eesmärke saavutanud. Suudan selle meeskonnaga sõita palju paremini. Isegi paremini kui 2014. aastal. Oleks kena, kui saaksin ka tulevikus siin sõita, kuid eks peame ootama ja vaatama, kas see on võimalik,» rääkis 26-aastane soomlane.

Võimaliku lepingupikenduse osas ei lase Bottas tööd ainult agentidel teha. «Tahan läbirääkimistel ise osaleda. See ei häiri mind ning tegelikult soovitan kõikide meeskondade mänedžeridel sõitjatega otse rääkida. Mõnedele pilootidele selliste asjade ajamine ei meeldi, aga minu jaoks on see täiesti normaalne. Tavapäraselt on lepingud septembriks paigas,» andis soomlane mõista, et peagi võib tema tulevik selgemaks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles