Jefimova vastas Phelpsi dopinguvastastele kommentaaridele (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Jefimova
Julia Jefimova Foto: MAXIM ZMEYEV/REUTERS

Venemaale Rio olümpialt kaks hõbemedalit võitnud ujuja Julia Jefimova tunnistas, et 23 olümpiakulda võitnud Michael Phelpsi avaldus dopingut tarvitanud sportlaste kohta tegi talle haiget.

Phelps sõnas olümpiamängudel, et näha dopinguga vahele jäänud ujujaid võistlemas, murrab tema südame. Jefimova sõnul vaatas ta varasemalt Phelpsile alt üles ning antud lause ei muuda seda.

«Enne olümpiat oli kõik palju lihtsam, kuid nüüd on suhted ujujate vahel vaenulikud. Mõned sõbrad on mul jäänud, kuid naissoost ujujatest sõpru mul ei ole,» rääkis Jefimova, kes on varasemalt olümpiat kirjeldanud kui sõda.

«Olen alati Phelpsi austanud. Ta on suurepärane sportlane, kuid ta käitus minuga ebameeldivalt. Phelps on minule alati eeskujuks olnud. Saan aru, et ta ei rääkinud konkreetselt minust, vaid üleüldisest olukorrast. Eks kõigil on oma enda ajalugu,» lõpetas venelanna antud teema kommenteerimise.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles