Ebainimlikud katsumused jätkuvad: Ratasepp läbib 10 päevaga 10 Ironmani

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Ratasepp
Rait Ratasepp Foto: Facebook

Eesti ultratriatlonist Rait Ratasepp on ette võtnud järjekordse katsumuse ning proovib kümne päeva jooksul läbida Šveitsis kümme Ironmani triatloni. Võistlus koosnebki kümnest etapist, misjärel selgub üks üldvõitja.

Esimese etapi lõpetas Ratasepp täna esikohaga, kui läbis 3.86 km ujumist, 180.25 km rattasõitu ning 42.2 km jooksmist ajaga 10:38.12.

«Ujumine läks hästi. Kiiruste vahe meie rajal oli väga väike ja võrdne – keegi ei suutnud kelleltki eest ära ujuda – ja võib-olla ei üritanudki. Mägede tõttu oli rattasõidu alguses oodatust jahedam ilm. Homme on plaanis panna esimesteks ringideks vest ja puhv, kaitsevad külma eest ja puhv jääb pärast kaitsma ka päikese eest,» kommenteeris mees Facebookis oma võistlust.

«Homme saab oleme huvitav. Tõenäoliselt tuleb lõpuaeg tagasihoidlikum, sest esimene päev on jalgades ja lubab ka 33 kraadi sooja. Minu 12 minuti eelis üldseisus võib vabalt kalduda ka Widmeri kasuks,» rääkis eestlane, kes suutis oma põhilist konkurenti Richard Widmeri avaetapi järel edestada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles