McIlroy olümpiast: hea oli näha, et golfi jälgis rohkem fänne kui näiteks kergejõustikku

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf Rio olümpial
Golf Rio olümpial Foto: SCANPIX

Golfi superstaar Rory McIlroy tunnistas, et olümpiamängude golfiturniiri saatis edu. McIlroy ise jäi võistlusest eemale, kuna viitas Brasiilias leviva Zika viirusega seonduvatele terviseriskidele.

Põhjaiirlane tunnistas, et eksis enneaegselt olümpiagolfi kritiseerides. McIlroy väitis, et ei vaataks olümpiamängude golfiturniiri isegi mitte televisiooni vahendusel. Nüüd võttis ta oma sõnad tagasi. «Pealtvaatajate hulk ja võistluse käik tõestasid, et eksisin. Paistis, et seal oli väga hea atmosfäär. Odavad piletihinnad kutsusid kokku palju pealtvaatajaid. Hea oli näha, et golfi jälgis rohkem fänne kui näiteks kergejõustikku.»

Pärast 1904. aastat taas olümpiale pääsenud golfis võitis kuldmedali britt Justin Rose, kes oli põnevas heitluses üle Henrik Stensonist. Rose sai oma nimele ka olümpiaajaloo esimese hole in one’i.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles