Võimas vanameister: 40-aastane libero valiti olümpiamängude kõige väärtuslikumaks mängijaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Dutra Santos koondisekaaslaste kätel
Sergio Dutra Santos koondisekaaslaste kätel Foto: SCANPIX

Rio de Janeiro olümpiamängudel pälvis võrkpalliturniiri parima mängija – MVP auhinna olümpiavõitjaks kroonitud Brasiilia meeskonna libero Sergio Dutra Santos. Tegemist on üsna harva esineva saavutusega, tavaliselt premeeritakse MVP auhinnaga ründajaid ja sidemängijaid. 40-aastasele Sergio Santosele oli see teine olümpiakuld, esimese pälvis ta 12 aastat tagasi Ateenas.

Intervjuus pressile ütles Sergio, et kodus ootavad teda tähtsad toimingud: lapsed vaja kooli saata, sõpradega sünnipäeva tähistada, ema valmistatud šokolaadikooki nautida ja palju-palju muud, vahendab volley.ee.

Olümpia sümboolsesse seitsmikusse valiti peale Sergio Dutra Santose veel sidemängija Bruno Rezende (Brasiilia), diagonaal Wallace Souza (Brasiilia), keskmängijad Emanuele Birarelli (Itaalia) ja Artjom Volvitš (Venemaa), nurgaründajad Aaron Russell (USA) ja Ricardo Lucarelli (Brasiilia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles