Rasmus Mägi alistas maailmameistri ja võidutses Teemantliiga etapil! (3)

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi Rio olümpiamängude finaalis.
Rasmus Mägi Rio olümpiamängude finaalis. Foto: Hendrik Osula/Ekspress Meedia

Tänasel Lausanne’i Teemantliiga etapil võitis meeste 400 meetri tõkkejooksu äsja olümpiamängudel kuuenda koha saanud Rasmus Mägi. Eestlase võiduaeg oli 48,59 ehk vaid 19 sajandiksekundit aeglasem kui Rios Eesti rekordit püstitades. Teise koha sai ajaga 48,68 valitsev maailmameister Nicholas Bett Keeniast ja kolmas oli ajaga 49,22 hispaanlane Sergio Fernandez.

Meeste kettaheites lõpetas Gerd Kanter võistluse tulemusega 62.03 ja sai seitsmenda koha, Martin Kupper oli tulemusega 61.93 kaheksas. Võitis Belgiat esindav Philip Milanov tulemusega 65.61. Naiste odaviskes oli Liina Laasma tulemusega 60.91 kuues, võitis lätlanna Madara Palameika tulemusega 65.29.

Kell 19 algavas kettaheites pakuvad Kanterile ja Kupperile konkurentsi Piotr Malachowski, Robert Harting, Philip Milanov, Daniel Jasinski, Robert Urbanek, Zoltan Kövago, Rodney Brown ja Lukas Weisshaidinger.

Kell 20.05 algab naiste odavise, kus Laasma konkurendid on Kathryn Mitchell, Christina Obergfoll, Sunette Viljoen, Madara Palameika, Tatjana Haladovitš, Barbora Spotakova ja Maria Andrejczyk.

Kell 21.03 võtab Mägi 400 m tõkkejooksus mõõtu Oskari Mörö, Sergio Fernandeze, Boniface Mucheru Tumuti, Nicholas Betti, Haron Koechi, Eric Shauwn Cray ja Alain-Herve Mfomkpaga.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles