Eesti rannavõrkpallurid alustasid EMi suurepäraselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov Foto: volley.ee

Augusti keskel toimunud rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustel finaali jõudnud, kuid seal kaotanud Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov tegid suurepärase sissejuhatuse Kreekas Thessalonikis peetavatele kuni 22-aastaste vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustele, kui avamängus saavutati raske võit Rumeenia võistkonna üle. Alagrupis mängitakse veel Saksamaa ja Bulgaaria esindusega. 

20. asetuse saanud Hollas ja Kure-Pohhomov läksid D-alagrupi esimeses kohtumises vastamisi 13. paigutusega rumeenlannade Adriana-Maria Matei ja Beata Vaidaga. Avageim meie neidudele midagi head ei toonud, kui vastaste 21 punkti vastu koguti vaid 10 punkti. Seejärel suutsid eestlannad tuua mängu pöörde ning võita teise geimi 22:20 ja kolmanda geimi 15:13 resultaadiga, millega kirjutati tabelisse magus 2:1 (-10, 20, 13) võit. 

Hollas ja Kure-Pohhomov lähevad tänases teises voorus vastamisi sakslannade Lisa Arnholdti ja Nadja Glenzkega. Homses alagrupi viimases voorus on meie neidude vastasteks bulgaarlannad Simona Nikolova ja Yoana Nikolova. Saksamaa võistkond on turniiriks saanud 4. ja Bulgaaria duo 29. asetuse. Thessalonikis toimub ka sama vanuseklassi noormeeste turniir, kus eestlasi osalemas ei ole.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles