Galerii: nukker teine poolaeg tõi Eestile Iisraeli vastu kindla kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondis jätkas Tallinnas toimuvat nelja rahvuse karikaturniiri ja täna kaotati 69:76 Iisraelile. Esimese poolaja võitis Eesti 37:34 ja läks kolmanda veerandaja alguses juhtima ka 44:35. Siis võttis Iisrael mänguohjad enda kätte ja võttis lõpuks üsna kindla võidu. Eesti resultatiivseim oli Tanel Kurbas 18 punktiga, Rain Veideman lisas 16 punkti.

Enne mängu: Eesti kaotas eile peetud turniiri avamängus 55:72 Ukrainale ning resultatiivseimana viskas Rain Veideman 16 punkti. «Alustasime tublilt. 35 minutit mängust oli päris okei, aga mingi periood tuli järsk auk. See vahe tuligi nendest perioodidest ning nagu statistika näitab, siis nad viskasid enesekindlamalt,» rääkis peatreener Tiit Sokk pärast kohtumist. «Saime lauavõitluses tublisti hakkama.»

Tavalisest noorema koosseisuga Tallinnasse sõitnud Iisrael võitis turniiri esimeses mängus Albaaniat koguni 110:45. Eesti ja Albaania kohtuvad omavahel reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles