Raskesse õnnetusse sattunud Eesti liiga väravakütt tuli teadvusele (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Bolšakov.
Vitali Bolšakov. Foto: FC Narva United / Facebook

Eelmisel hooajal saalijalgpalli Eesti meistriliigas Sillamäe JK Dina ridades 25 tabamusega parima väravaküti auhinna saanud Vitali Bolšakov, kes sattus nädala eest ränka tööõnnetusse, tuli raske operatsiooni järel teadvusele.

Bolšakovi abikaasa Aleksandra Bolšakova Borissova andis heast uudisest teada sotsiaalmeedia vahendusel. «Meie Vitalik tuli teadvusele! Ta mäletab kõike, mida juhtus, mäletab kõiki sugulasi ja sõpru,» kirjutas Bolšakova Facebookis. «Bolšatšok tuli tagasi! Ta palus tänada neid, kes ta maa alt välja tõid. Rääkida ta veel ei saa, sest ta hingab toru kaudu, aga homme peaksid arstid ka selle ära võtma. Seni loeme huultelt,» kirjeldas Bolšakova.

Bolšakov on endiselt tugevate valuvaigistite mõju all, täna uurivad tema olukorda lähemalt neuroloogid. Eeldatavasti viiakse Bolšakov peagi taastuma Haapsalu taastusravikeskusesse.

Narva karjääris läbindajana töötanud Bolšakoviga juhtus õnnetus 17. augusti hommikul, kui veekõrvalduse kaeveõõne toestuse paigaldamistööde käigus kukkus kaeveõõne laest alla kivitükk. Raskelt viga saanud Bolšakov toimetati esmalt Puru haiglasse, kus arstid peatasid sisemise verejooksu. Seejärel viidi Bolšakov Tartu haiglasse, kus talle tehti üheksa tundi väldanud keeruline operatsioon. Arstid opereerisid 30-aastase Bolšakovi selgroogu ja vaagnaluud, samuti diagnoositi tal roidemurrud ja kopsuvigastus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles