Jalgpalli otsepilt: Levadia jäi üllatuslikult Transile alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 27. voorus kohtusid omavahel Narva Trans ja Tallinna Levadia. Kindla 3:1 võidu kirjutas üllatuslikult tabelisse Narva meeskond. Väravad said Narva poolt kirja Kirill Nesterov 12., Rizvan Umarov 31. ja Roman Nesterovski 51. mänguminutil. Levadia auvärav kanti kohtumise viimasel lisaminutil Gando Biala nimele.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Narva Trans – Tallinna Levadia

Reedel 26. augustil kell 18.45 Narvas Kreenholmi staadion

Premium liiga tabelitipp on kolmanda ringi lõpu eel läinud väga tihedaks ning tabeli alumise poole klubide vastu ei taha keegi tiitlipretendentidest eksida. FC Levadiat ootab aga 27. voorus ees raske mäng, kui võõrsil minnakse vastamisi Narva Transiga.

Levadia hoiab tabelis 26 mängu ja 56 punktiga teist kohta, Floral on sama mängude arvuga koos 55 punkti. Infonet juhib liigat 58 punktiga, kuid neil on nii Levadia kui ka Flora ees mäng varuks. Levadial tasub kindlasti hoolikalt üle õla vaadata, sest Nõmme Kaljul on 24 mänguga koos juba 54 punkti – viimati mängis Levadia kodus just Kaljuga ning pidi vastu võtma 1:2 kaotuse.

Narva Trans on viimasest kahest mängust noppinud kuus punkti – esmalt alistati kodus Pärnu Linnameeskond, seejärel oldi võõrsil üle Tartu Tammekast ning tabelis tõusti ka seitsmendaks. Levadia on aga kindlasti veidi teistsugusest klassist vastane ning Transi õnnetuseks ei saa kohtumisest kaartide tõttu kaasa teha ei Timur Džuraev, Dmitri Prošin ega Dmitri Barkov.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Mängida liidrite vastu on alati raske, eriti siis, kui meie koosseis ei ole optimaalne. Seetõttu ootab meid ees raske katsumus. Proovime lõpetada kolmandat ringi ja minna pausile positiivselt.»

Transi kaitsja Igor Ovsjannikov: «Vaatamata selle, et palju mängijaid sai kollaseid kaarte, on meeskond hetkel heas tujus. Oleme valmis võitlema! Anname endast parima ja loodame fännide toetusele.»

Levadia juhendaja Igor Prins: «Peame eelmisest mängust kiiresti taastuma ja värskuse leidma. Narvas on alati raske mängida ning reedene kohtumine kujuneb kindlasti väga võitluslikuks. Meie ülesanne on kolm punkti tabelisse juurde teenida.»

Levadia äärekaitsja Hindrek Ojamaa: «Kindlasti tuleb Narva Transiga võõrsil väga raske mäng, millest vajame hädasti kolme punkti. Pärast viimast kaotust Kaljule ja enne koondisepausi tahaks võiduga koju tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles