Norralased teatasid Holmenkolleni MMi võistkonna koosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: Priit Simson

Norra Suusaliit tegi teatavaks sportlaste nimed, kes osalevad Holmenkollenis toimuval suusatamise MMil.

Kokku kuulub praeguse seisuga Norra valikusse 16 suusatajat, nende seas on ka laskesuusataja Emil Hegle Svendsen, kes teeb sõidab meeste 4x10 km teatesõidus arvatavasti kolmandat vahetust, kirjutab fiscrosscountry.com.

«Olen rahul, et mind valiti. See on olnud terve hooaja jooksul minu eesmärk,» sõnas Svendsen.

Kui naiste nimekiri on lõplikult paigas, siis meeste seas on vakantsed veel kaks kohta sprindidistantisle. Kaks vaba kohta jagavad ära Anders Glörsen, Johan Kjölstad, Öystein Pettersen ja John Kristian Dahl sel nädalavahetusel Rõbinski MK-etapil.

Lisaks määrati praeguse seisuga ka üks varumees. Meeste 50 km vabatehnikasõidu jaoks määrati varumeheks Petter Eliassen.

Naiskond: Marit Bjorgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Therese Johaug, Marthe Kristoffersen, Kristin Stormer Steira, Vibeke Skofterud, Celine Brun-Lie, Maiken C. Falla.

Meeskond: Eric Brandsdal, Tord Asle Gjerdalen, Eldar Rønning, Martin Johnsrud Sundby, Sjur Røthe, Emil Hegle Svendsen, Ola Vigen Hattestad, Petter Northug.

Varu: Petter Eliassen

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles