Endine Inglismaa koondislane: Klavan peab oma koha hoidmiseks kiiresti paremaks muutuma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Endine Inglismaa jalgpallur Martin Keown kirjutas BBC-s avaldatud mõtteavalduses, et kui Eesti koondise kapten Ragnar Klavan tahab ülejäänud hooajal jätkata Liverpooli kaitseliinis, peab ta kiiresti paremaks hakkama muutuma.

Klavan on Liverpooli eest seni pidanud kaks kohtumist. Hooaja avamängus Arsenali vastu sai eestlasest keskkaitsja rohkelt kiita, aga kui möödunud nädalavahetusel kaotati liiga uustulnukale Burnleyle, sai ta platsilviibimise eest rohkelt kriitikat.

Keown, kes mängis Inglismaa koondise eest aastatel 1992-2002, lahkas Liverpooli hetkeseisu ja kirjutas eestlase kohta, et oma koha kinnistamiseks tuleb meie mehel paremaks saada.

«Klopp lubas suve jooksul kahel keskkaitsjal Martin Škrtelil ja Kolo Tourel klubist lahkuda ja seega ootasin, et tema kõige kogenum suvine kaitseliini täiendus Ragnar Klavan on maailmaklassist. Seni pole aga 30-aastane eestlane olnud isegi Škrteli või Toure tasemel, rääkimata paremast tasemest,» kirjutas Keown.

«Kui ta tahab ülejäänud hooajaks Livepooli kaitseliini jääda, peab ta kiirelt paremaks muutuma,» lisas endine koondislane.

Sel nädalavahetusel läheb Liverpooli vastamisi Tottenhamiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles