Andrei Ojamets tagasi Tartus, Järvamaa jahib Laimons Raudseppa

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas. Uuel hooajal saab temast Tartu naiskonna loots.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas. Uuel hooajal saab temast Tartu naiskonna loots. Foto: Margus Ansu / Postimees

Et hooaeg läheneb, tilgub vaikselt uudiseid ka Eesti klubivõrkpallimaastikult. Mainimist väärib kahe kogenud treeneri, Andrei Ojametsa ja Laimons Raudsepa uus tulemine ja võimalik uus tulemine.

Pärast 2014. aastat Tartu Bigbanki meeskonna Eesti meistriks viimist pole Andrei Ojamets ühegi klubi juures peatreenerina ametis olnud. Ta juhendas küll Eesti naistekoondist, ent taandas end sealtki ja jätkab praegu peatreener Marko Metti abilisena. Lisaks teenis ja (teenib siiani-M.G.) Eesti üks kogenumaid treenereid leiba kohtuniku ja võrkpallikommentaatorina.

Algavast hooajast naaseb Ojamets aga Tartusse ja hakkab juhendama sealset naiskonda. «Jälle üks ajutine hobi juures, kaheksaks kuuks,» naerab Ojamets ja tunnistab, et kaalus ametit vastu võttes kõvasti. «Üks pakkumine oli veel, ent see oli mulle parim variant. Nii saan ka oma isiklikku elu paremini sättida,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles