Taaramäe katkestas Vuelta autolöögi tõttu, tänase etapi võitis belglane

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe pärast kokkupõrget.
Rein Taaramäe pärast kokkupõrget. Foto: Katjuša

Täna toimuva Hispaania velotuuri 7. etapil (158,5 km) sõitis Katjuša jalgrattaklubi eestlasest liikmele Rein Taaramäele otsa mingi võistkonna auto ning eestlane oli sunnitud Vuelta pooleli jätma. Klubi andmetel jalgrattur vigastada ei saanud.

«Ebaõnn Rein Taaramäe jaoks, kes sai autolt löögi. Jalgratas on küll katki, kuid Reinuga on kõik korras. Samas pidi ta tuuri katkestama. Rohkem informatsiooni selgub lähiajal,» seisis klubi kodulehe avalduses.

Taaramäe olevat enne autoga kokkupõrget kukkunud, kuid pääses õnneks vaid kriimustustega. Kindel on hetkel vaid see, et Taaramäe koduklubi autoga tegu ei olnud.

Tänase etapi võitis grupifinišis belglane Jonas Van Genechten (IAM Cycling), kes edestas itaallast Daniele Bennatit (Tinkoff) ja hispaanlast Alejandro Valverdet (Movistar). Üldliidrina jätkab Darwin Atapuma (BMC), kellele järgnevad Alejandro Valverde (+24 sek) ja Chris Froome (Sky, +32 sek)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles