Taaramäe ebaõnnestunud Vueltast: kannatuste rada sai pauguga läbi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe pärast õnnelikult lõppenud kukkumist ja autoga kokkupõrget.
Rein Taaramäe pärast õnnelikult lõppenud kukkumist ja autoga kokkupõrget. Foto: Katjuša/Twitter

Eesti profirattur Rein Taaramäe (Katjuša), kes elas tänasel Vuelta etapil üle kokkupõrke autoga, misjärel oli ta sunnitud Hispaania velotuuri katkestama, andis oma sotsiaalmeedia vahendusel teada, et ta lootis halvast nädalast jagu saada ning paranemislootus püsis hinges.

«Kannatuste nädal sai pauguga läbi. Ega siit suurt loota poleks enam olnud, aga paranemise ja taastumise lootus püsis hinges. Oleks kümme päeva tahtnud ikka ära teha ja kui siis pärast puhkepäeva ka parem poleks olnud oleksin pooleli jätnud,» rääkis Taaramäe.

«Tänane oli õudusunenägu. Kõige hullem, mis ratturiga üldse juhtuda saab, on see, et auto sõidab tagant hooga selga, sest olukord on kontrollimatu. Kedagi süüdistama ei hakka, kuid kindlasti magas see juht seal roolis. Ma ei nuta kunagi, aga seekord ei saanud 15 minutit millestki aru ja ainult vesistasin. Mitte valust vaid šokist. Õnnelik päev siiski, olen elu ja tervise juures,» võttis eestlane valusa kogemuse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles