Eesti meistrivõistlusi juhib avapäeva järel Martin Järve

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfimängija Mark Suursalu Jõelähtme golfikeskuses.
Golfimängija Mark Suursalu Jõelähtme golfikeskuses. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Jõelähtmel peetavatel Eesti löögimängu meistrivõistlustel golfis lõpetas esimese võistluspäeva liidrikohal Martin Järve. Vihma ja äikese tõttu poolteist tundi hiljem alanud Eesti golfiaasta tippsündmusel mängis oma esimest löögimängu meistritiitlit jahtiv Järve raja pari 72 lööki ja edestab lähemaid konkurente vaid ühe löögiga.

«Täna võib tõesti mänguga väga rahule jääda», hindas Järve oma esimest päeva, keda märg rada ei häirinud ja mängu tema hinnangul raskemaks ei teinud. «Mängisin kindlalt ja targalt ning ka puttasin (löögielement golfis - toim) hästi, tegelikult kõik toimis.»

73 löögiga jagavad teist kohta Timo Raukas, Kevin Christopher Jegers, Joonas Turba, Sander Aadusaar ja Carl Hellat. Teistest favoriitidest mängis Mattias Varjun 75 lööki, Egeti Liiv ja Marten Palm 77 lööki. 

Naiste liider on 80 löögiga samuti oma esimest löögimängu meistritiitlit püüdev Liis Kuuli. Kahe löögiga kaotavad Kadi Hilpus-Meldrum, Tallinna meister Hanna-Maria Tammo ja tiitlikaitsja Annika Meos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles