Jalgpalli otsepilt: Infonet kaotas Sillamäele punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 27. voorule tõmbasid joone alla Sillamäe Kalev ja Tallinna Infonet, kes mängisid 0:0 viiki.

Infonetil on pärast 26 mängu tabelis kirjas 59 punkti, millega ollakse ka Premium liiga liidrid. Mängu enam pidanud Levadial on punkte 56. Kolmandal kohal on sarnaselt Levadiale 27 mängu pidanud Flora, kes on kogunud samuti 56 punkti. Sillamäe Kalev on 38 silmaga tabelis viies.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Sillamäe Kalev – FC Infonet

Laupäeval 27. augustil kell 18.45 Sillamäe Kalevi staadionil

Sillamäe ja Infonet on sel hooajal kohtunud kaks korda – aprillis lepiti udusel Sillamäe kunstmuruväljakul 2:2 viiki ning aprillis tehti Tallinnas taas viik, seekord tulemusega 0:0. Seega on Sillamäe meeskond, kes suutnud tabelijuhi Infoneti tänavust hooaega rikkuda, sest just neid pole Infonet sel hooajal suutnud veel ainsana alistada.

Infoneti jaoks lõppes teisipäeval neljakuuline kaotuseta seeria, kui Florale jäädi võõrsil alla 0:3. Lisaks sai punase kaardi kaitsja Aleksandr Volodin, kes jääb mängust oma endise koduklubi Sillamäega eemale. Sillamäe ise alistas võõrsil koguni 5:2 Pärnu Linnameeskonna, esmakordselt said Premium liigas jala valgeks meeskonna suvised täiendused Radanfah Abu Bakr ja Oleksandr Suhharov.

Liigatabelis jätkab Infonet liidrina, ent Levadia on kahe, Flora kolme ja Nõmme Kalju nelja punkti kaugusel. Sillamäe püsib kindlalt viiendal kohal, jäädes esinelikust küll juba 17 punkti kaugusele, ent edestades lähimat jälitajat Paidet viie punktiga.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Mäng liidri vastu on alati huvitav nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Infonetil on hea võistkond, kus on palju kogenud mängijaid. Midagi kerget ei oota kumbki võistkond, kuna mängus on väärtuslikud punktid. Arvan, et meid võib oodata ees võrdne mäng, kus võidu võivad teenida mõlemad võistkonnad. Aga enda poolt usume ja üritame teha nii, et see võit oleks ikkagi meie oma.»

Sillamäe ründaja Aleksandr Volkov: «Raske mäng on meil ees ja samal ajal on see võimalus punktide teenimiseks. Nagu igas mängus, positiivse tulemuse saavutamiseks on vaja teha palju tööd, anda endast sada protsenti ja isegi rohkem. Ja kindlasti kutsume kodupublikut staadionile meid toetama!»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Peame võtma oma kogemuse mängust Floraga ja liikuma edasi. Järgmine vastane pole lihtsam ning võitmiseks peame taastama füüsilise jõu ning kindlustunde oma mängus. Püüame tõestada, et kaotused teevad meeskonna tugevamaks nii mängulises kui ka psühholoogilises plaanis.»

Infoneti äärepoolkaitsja Roman Sobtšenko: «Praegu on palju mänge, mille vahel on vähe aega taastumiseks ning meeskonnad hakkavad väsima. Võtmerolliks saab olema see, kuidas meeskond suudab koormusega toime tulla ja mängida oma jalgpalli. Sillamäe on heas vormis ning nendega pole kunagi lihtne mängida olnud. Oleme endiselt esimesel kohal ega soovi, et meie koht tabelis sõltuks teistest meeskondadest vaid ainult meist endist. Teeme selle jaoks kõik võimaliku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles