Haapsallu on kerkimas maailmatasemel vehklemishall

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vehklemisnaiskonnal tuli Rio olümpia pronksimatšis tunnistada venelannade paremust. Nende kahe riigi treeningtingimustes on suur vahe.
Eesti vehklemisnaiskonnal tuli Rio olümpia pronksimatšis tunnistada venelannade paremust. Nende kahe riigi treeningtingimustes on suur vahe. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oktoobris peaks Haapsalus valmima maailmatasemel vehklemishall. Haapsalu linnale kuuluv osaühing ehitab halli pangalaenu abil, kuid vehklemisradade jaoks vajalikud enam kui 75 000 eurot loodeti kompenseerida annetustega. Spordisõprade huvi annetamise vastu on olnud aga leige.

Vehklemishall läheb kokku maksma ligi 1,1 miljonit eurot. «Ma arvan, et kui me valmis saame, on ta antud hetkel Eesti parim hall, sest me ei ole järeleandmisi andnud ka radade osas. Siin on ikkagi maailmaklassi rajad,» rääkis Haapsalu Linna Spordibaasid OÜ juhataja Tarmo Tuisk «Aktuaalsele Kaamerale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles