Pariisi Teemantliiga: Mägi tuli hea ajaga viiendaks, Balta saavutas kolmanda koha (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi Rio olümpiamängude finaalis.
Rasmus Mägi Rio olümpiamängude finaalis. Foto: Hendrik Osula/Ekspress Meedia

Rasmus Mägi jooksis Pariisi Teemantliiga etapil 400 meetri tõkkejooksus välja aja 48,66, mis andis talle kaheksa sportlase konkurentsis viienda koha. Võistluse võitis Keenia jooksja Nicholas Bett (48,01), kes edestas Rio olümpial kulla võitnud ameeriklast Kerron Clementi (48,19) ning olümpial pronksmedali võitnud türklast Yasmani Copellot (48,24).

Naiste kaugushüppes saavutas Ksenija Balta 6.75ga kolmanda koha. Võistluse võitis Rio olümpia pronks Ivana Španović, kes sai teisel katsel kirja 6.90. Kaks katset Serbia kaugushüppaja vaid tegigi. Teise koha võitis 6.80ga britt Lorraine Ugen.

Enne võistlust:

Neljapäeval Lausanne'is Teemantliiga etapil 48,69 jooksu võitnud Mägile pakuvad Pariisis konkurentsi Rio mängude olümpiavõitja Kerron Clement ning pronksmedalist Yasmani Copello. Stardinimekirjas on ka Rios finaaljooksus valestardi teinud Puerto Rico jooksja Javier Culson.

Kaugushüppes on võistlemas Rio olümpialt 7.17ga kulla võitnud Tianna Bartoletta ning 7.08ga hõbedale tulnud Ivana Španović. Lisaks pakuvad Baltale konkurentsi Rios 9. koha saanud venelanna Darja Klišina ning 11. kohaga lõpetanud britt Lorraine Ugen.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles