Liverpool andis edu käest ning mängis Tottenhamiga viiki

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham - Liverpool
Tottenham - Liverpool Foto: Andrew Matthews/EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kolmanda vooru mängus leppisid Liverpool ja Tottenham 1:1 viiki. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan põlvevigastuse tõttu koosseisus ei olnud.

Liverpool asus kohtumist James Milneri 43. minuti penaltist juhtima, kuid Tottenham suutis mängu 72. minutil viigistada, kui täpne oli Danny Rose. Võitluslikus mängus, kus kohtunik jagas kokku kaheksa kollast kaarti, rohkem väravaid ei löödud.

Liverpool on kolme mänguga Premier League’is kogunud neli punkti, Tottenham aga viis. Järgmise mängu teeb Liverpool kõrgliigas valitseva meistri Leicester City vastu, kui esimest korda sel hooajal mängitakse kodustaadionil Anfieldil. Mäng peetakse 10. septembril. Täna on Premier League’is kavas veel seitse kohtumist.

Klavan pidi tänase kohtumise vahele jätma põlvevigastuse tõttu, mis esialgsetel andmetel pole küll tõsine. Eestlane käis ka uuringutel, mille tulemused peaksid selguma kas täna või homme. Uuringu tulemustest sõltub ka Klavani osalemine koondisemängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles