Kupper: tulemus polnud kõige kirkam, aga emotsioon oli vägev

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper Pärnu kergejõustikuõhtul
Martin Kupper Pärnu kergejõustikuõhtul Foto: Urmas Luik

Pärnus toimunud kergejõustikuõhtu meeste kettaheites 63.56ga teise koha saanud Martin Kupper tunnistas, et tema tervis on olümpia järel veidi kehvas seisus, kuid vaatamata sellele püüab ta tänavu veel võimalikult palju võistelda.

«Ei olnud täna seda tunnet, mida polnud ka kaks päeva tagasi Teemantliigal. Olümpiamängudest taastumine võtab veel aega. Ei tea, kas see on viirus, aga haigus võttis organismi nõrgaks. Pole õieti saanud toonustki teha,» tõdes ta.

Siiski suutis Rio olümpial neljanda koha saanud kettaheitja tänast võistlust nautida. «Tulemus polnud kõige kirkam, aga emotsioon oli vägev. Hea meel, et üle pika aja sai Pärnusse tulla ja ega Eestiski pole viimasel ajal palju võistelnud. Publik elas rõõmsalt kaasa!»

Haigusest hoolimata soovib Kupper startida järgmisel nädalal Berliinis Teemantliiga etapil ning startida ka Teemantliiga finaalis Brüsselis. «Oluline on terveks saada ja teravus leida. Vorm lubab ju paljutki. Loodaks isikliku tekordi ikka 67 meetrisse viia. Enne ei tahaks ära lōpetada, kuni särtsu jagub. Püssi põõsasse ju viskama ei hakka,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles