Kanter: publiku kaasaelamine läks tõesti hinge

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter Pärnu kergejõustikuõhtul
Gerd Kanter Pärnu kergejõustikuõhtul Foto: Urmas Luik

Pärnus toimunud kergejõustikuõhtul meeste kettaheites 63.50ga kolmanda koha saanud Gerd Kanteril on käimas tihe võistlusgraafik. Üleeile oli Lausanne’i Teemantliiga, täna Pärnu võistlus ning homme heidab Kanter juba Poolas.

Olümpia järel segavad paljusid sportlasi haigused. Martin Kupper sai külge viiruse, pärs terve pole ka Kanter. «Eks me Martiniga mõlemad köhime. Olümpiamängud on suur pingutus ja pärast seda võivad haigused külge hakata. Palavus ja konditsioneer vahetuvad ning see kõik mõjutab tulemusi.»

Ta jätkas: «Võistlusi on praegu tõesti palju, kuid see on olümpia-aastale omane, kuna võistluste korraldajatel polegi võimalik muule ajale neid sobitada. Graafik on nii tihe, et trenni polegi jõudnud teha. Treeninguid asendavadki võistlused.»

Kuigi Kanter oma tulemusega rahule ei jäänud, siis võtab ta Pärnust kaasa häid emotsioone. «Pärnu publik on üks viimase aja Eesti paremaid. Elati hingega kaasa ja see tegi mind siiralt rõõmsaks. Väga soe publik. See on samuti positiivne, et Eestis on üks staadion juures. Loodame, et Pärnus hakkab rohkem võistlusi toimuma. Publiku kaasaelamine läks tõesti hinge.»

Tänase võistluse esikolmik:

1. Gudzius 64.78

2. Kupper 63.56

3. Kanter 63.50

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles